contact
adres [route]
Rolluiken Janssen BV
Dalderhaag 17
6136 KM Sittard
telefoon
(046) 4 263 163
(046) 4 517 355
fax
(046) 458 31 37
e-mail
info@rolluiken-janssen.nl

velux rolluik

productfoto

een velux rolluik helpt de binnentemperatuur comfortabel te houden

beschikbare foto's

thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail
thumbnail

VELUX heeft voor zijn dakvensters een uitgebreid assortiment aan raam­de­co­ra­tie­pro­duc­ten ontwikkeld, waarmee u uw wooncomfort kunt vergroten door warmte, zonlicht, inkijk of koude te reguleren.

rolluik

VELUX rolluiken zorgen voor warmtewering en verduistering. Wanneer niet in gebruik, is het rolluik van binnenuit niet zichtbaar. Hierdoor laat hij het maximale aan daglicht door in de vroege ochtend of avond. VELUX rolluiken zijn vervaardigd van duurzaam aluminium, dat u een lange levensduur garandeert en minimaal onderhoud vraagt.
De rolluiken zijn leverbaar in donkergrijs en lichtgrijs. Voor de bediening heeft u de keuze uit handbediende of elektrisch (op netstroom of zonne-energie) bediende VELUX rolluiken; deze bieden verschillende voordelen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw persoonlijke behoeften past.

screenzonwering

VELUX buitenzonweringen bieden u een effectieve warmtewering omdat de zonnestralen worden tegengehouden voordat deze het glas bereiken; de buitenzonwering stopt de warmte en houdt uw kamer koel. Het mooie is dat u wel uw uitzicht naar buiten behoudt. VELUX buitenzonweringen zijn vervaardigd van duurzaam, vuilafstotend materiaal en zijn eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.
Voor het doek heeft u de keuze uit drie verschillende kleuren met ieder een eigen gradatie in transparantie; de bedieningsmogelijkheden variëren van een eenvoudige handmatige tot een comfortabele elektrische bediening.

verduisterend rolgordijn

Verduister uw kamer met een VELUX verduisterend rolgordijn — ideaal voor als de kinderen naar bed moeten of u overdag wilt rusten. Dankzij het unieke Slim design systeem kunt u het rolgordijn eenvoudig en soepel op iedere gewenste positie in het dakraam stopzetten.
Van de duurzame rolgordijnen zult u jarenlang plezier hebben; ze zijn vervaardigd van duurzaam, vuilafstotend materiaal met een synthetische coating en aluminium achterzijde en eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.
Met een collectie bestaande uit 40 kleuren en dessins is het juiste rolgordijn voor uw kamer eenvoudig te vinden; in de bediening is er keuze tussen handbediende en elektrisch (op netstroom of zonne-energie) bediende rolgordijnen.
Het is verder nog mogelijk om een combi plissé onder het verduisterende rolgordijn te plaatsen, om overdag binnenkomend daglicht te verzachten.

rolgordijn

Indien verduistering niet vereist is, kan er een niet-verduisterend rolgordijn toegepast worden: hiermee verzacht u de gloed van de zon voor uw eigen comfort en beschermt u uw interieur tegen het verschieten het van kleuren.
De rolgordijnen zijn grotendeels gelijk aan de verduisterende variant; alleen wordt er nu een lichtdoorlatend polyester doek voorzien van een coating toegepast, welk eenvoudig met een vochtige doek te reinigen is.
De doekcollectie bestaat uit ca. 40 kleuren en dessins.

plissé gordijn

VELUX plissé gordijnen helpen u in uw kamer een speciale sfeer te creëren. U kunt precies de juiste hoeveelheid licht binnen laten komen, dankzij het speciale geleidingssysteem waarmee u het gordijn eenvoudig en soepel op iedere gewenste positie in het dakraam stop kunt zetten.
De plissé gordijnen zijn gemaakt van lichtdoorlaten polyester met een coating, zodat ze eenvoudig met een vochtige doek te reinigen zijn. U kunt de juiste tinten voor in uw interieur kiezen uit een uitgebreide collectie van 33 kleuren
Kies uit handbediende of elektrisch bediende VELUX plissé rolgordijnen (met io-homecontrol®). Zij bieden u verschillende voordelen, dus u kunt kiezen wat het beste bij uw persoonlijke behoeften past.

energie comfort gordijn

VELUX Energie comfort gordijnen combineren de elegante uitstraling van plissť gordijnen met de isolerende kracht van een aluminium coating. Deze speciale laag houdt de warmte tijdens de winter binnen en verbetert het binnencomfort en de kamertemperatuur. Een eenvoudige manier om uw huis meer energie-efficiŽnt te maken.
De Energie comfort gordijnen hebben een slank design en zonder zichtbare koorden; ze worden handmatig bediend en kunnen op iedere positie in het dakraam stopgezet worden.

jaloezie

VELUX jaloezieën combineren een klassieke uitvoering met eenvoud en laten precies de juiste hoeveelheid licht binnenkomen, terwijl uw privacy gegarandeerd blijft. Niet alleen zijn ze een goede keuze zijn voor kantoren en hobbykamers, ook zijn jaloezieën vochtbestendig wat hen uitermate geschikt maakt voor keukens en badkamers.
Door de hoge VELUX kwaliteitsstandaard zijn ze altijd soepel te bedienen zonder slordig hangende koorden. Dankzij het Slim design systeem kunt u de jaloezie eenvoudig en soepel op iedere gewenste positie in het dakraam stopzetten.
De lamellen zijn vervaardigd van aluminium en zijn aan beide zijden gelakt; er zijn 9 verschillende kleuren leverbaar. De bediening kan naar keuze handmatig of elektrisch uitgevoerd worden.

insectenhor

Lunch gezellig met de hele familie zonder ongewenste gasten. VELUX insectenhorren geven u daarnaast de vrijheid om met uw dakramen open te slapen en toch te genieten van een ongestoorde nachtrust.
De insectenhor wordt op de interieurafwerking gemonteerd en kan daarom gecombineerd worden met alle typen VELUX raamdecoratie, buitenzonweringen en/of rolluiken. Ze zijn eenvoudig te bedienen en kunnen op iedere gewenste positie stop gezet worden. De zijgeleiders en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming. Het grijze glasvezelgaas met PVC coating is duurzaam en eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.

Ervaar zelf wat de mogelijkheden zijn tijdens een bezoek aan onze showroom, of maak vrijblijvend een afspraak met onze vertegenwoordiger bij u thuis voor een advies op maat.