contact
adres [route]
Rolluiken Janssen BV
Dalderhaag 17
6136 KM Sittard
telefoon
(046) 4 263 163
(046) 4 517 355
fax
(046) 458 31 37
e-mail
info@rolluiken-janssen.nl

raamdoek

productfoto

raamdoek met tourniquet-bevestiging

Er bestaan situaties waarbij zonwering gewenst is, maar het moeilijk of zelfs onmogelijk is om een screenzonwering te monteren; te denken valt dan aan deuren, niet-rechthoekige kozijnen of wanneer er geen (zichtbare) bediening geplaatst kan worden. Vaak is in deze situaties het raamdoek een voordelige en effectieve oplossing.

doeken

Raamdoeken worden geweven uit draden van glasvezel en voorzien van een PVC coating, zodat deze onderhoudsvrij, oersterk en lichtecht zijn. De doeken worden spanningsvrij afgewerkt zodat deze netjes vlak hangen. Het is enigzins open van structuur, waardoor overdag het zicht naar buiten behouden blijft en de inkijk naar binnen vrijwel nihil is. Afhankelijk van de doekkleur wordt 80 tot 95% van het invallende licht geweerd, waarmee ongewenste zonnewarmte buiten blijft.
In de doekcollectie is er standaard de keuze uit maar liefst 90 dessins.

bevestiging

Raamdoeken worden bevestigd op het kozijn met behulp van RVS tourniquets; eenvoudigweg door de tourniquets een kwartslag te draaien kan het doek geplaatst of weggenomen worden.

Ervaar zelf wat de mogelijkheden zijn tijdens een bezoek aan onze showroom, of maak vrijblijvend een afspraak met onze vertegenwoordiger bij u thuis voor een advies op maat.