contact
adres [route]
Rolluiken Janssen BV
Dalderhaag 17
6136 KM Sittard
telefoon
(046) 4 263 163
(046) 4 517 355
fax
(046) 458 31 37
e-mail
info@rolluiken-janssen.nl
wagenpark

Na jarenlang in de Duitse rolluikenindustrie gewerkt te hebben, richtte Frans Janssen in 1977 het bedrijf Rolluiken Janssen op. Gevestigd te Sittard en tussentijds te Susteren, groeide het bedrijf uit van een kleine eenmanszaak tot een echt familiebedrijf met 14 werknemers.
De filosofie van de onderneming is in al die jaren echter níet veranderd: met vakmanschap wordt gestreefd naar degelijkheid en een hoog afwerkingsniveau, zodat klanten de betrouwbare producten ontvangen waarvan zij jarenlang plezier zullen hebben.

advies op maat

Omdat wij onze rolluiken, screens en buitenzonweringen zelf produceren en de onderdelen direct bij de fabrikanten inkopen, kunnen wij een breed assortiment bieden en snel inspringen op nieuwe trends en innovaties. Met deze uitgebreide productkennis en goed overzicht van wat er in de branche leverbaar is, streven wij ernaar onze klanten deskundig en duidelijk te adviseren wat er allemaal mogelijk is en aansluit bij de specifieke wensen. Openheid en eerlijkheid staan hierbij voorop: zo spreken wij niet alleen over de voordelen maar ook eventuele nadelen, en verkopen wij liever "nee" dan een product waar wij zelf niet achter zouden staan.

eigen productie

Het hart van het bedrijf ligt in de eigen productie: door uitsluitend te werken met onderdelen van A-merken als Heroal, Somfy en Veka en vakkundig personeel wordt de basis gelegd voor onze hoogwaardige en duurzame producten. Niet alleen kunnen wij zo de kwaliteit in eigen hand houden, maar ook maatwerk, flexibiliteit en korte levertijden realiseren.

vakkundige montage

Behalve een rolluik of zonwering van hoge kwaliteit, is een deskundige montage een belangrijke voorwaarde om een probleemloze, lange levensduur te garanderen; wij werken dan ook met eigen, gespecialiseerde monteurs, die voldoende tijd nemen om de exact op maat gemaakte producten correct en mooi afgewerkt bij u te installeren.

garantie

Omdat voorkomen beter dan genezen is, trachten wij met onze werkwijze storingen uit te sluiten; mocht er onverhoopt toch een defect in uw product optreden, dan heeft u standaard nog de zekerheid van onze 3 jaar volledige garantie. Door onze uitgebreide productkennis en grote onderdelenvoorraad, kunnen wij problemen snel en efficiënt oplossen.

In de afgelopen 40 jaar is zo een familiebedrijf ontstaan dat zich graag laat kenmerken door ervaring, klantgerichtheid en betrouwbaarheid; ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen tijdens een bezoek aan onze showroom of een vrijblijvende afspraak met onze vertegenwoordiger bij u thuis.